Елитен банкер обясни какъв трябва да е подхода на българите към

...
Елитен банкер обясни какъв трябва да е подхода на българите към
Коментари Харесай

Хампарцумян: Ако сте уверени, че може да плащате вноски - добре, ако не - не теглете кредити

Елитен банкер изясни какъв трябва да е метода на българите към кредите по време на рецесия.

„ Мисля, че едно от нещата, които се случва, е промяна на политически генерации ”. Така финансистът Левон Хампарцумян разяснява политическата конюнктура у нас в предаването „ Денят онлайн ” по Нова нюз.

„ Разбира се, това което имаме през днешния ден като държавно управление, може да кажете, че са неопитни, само че не всичко се получава от първия път. Така или другояче, те имат по този начин нареченото биологично преимущество, което е несъмнено. И по-стари, и по-опитни желаят да си запазят позициите, колкото се може по-дълго. Краткосрочно и дълготрайно е ясно кой ще победи. Видях, че господин Костадинов зове за революция. Това са рискови трендове. Сблъсъкът е за полезности ”, разясни Хампарцумян.

Според него в ръководството са младежи, които нямат задоволително опит в държавната администрация. По думите му няма да се стигне до гражданска вълна. И добави, че е по-добре „ да се опитаме да минем без избори и в случай че не стане чак тогава да се проведат такива ”.

Финансисът разяснява и приемането ни в еврозоната.

„ Приемането на еврото има политически и механически съставен елемент.  Първият е решен преди 15 години с присъединението ни към Европейски Съюз. Другият може да се реши в идните месеци ”, изясни Хампарцумян.

Относно икономическата рецесия, той разяснява и дали в този момент е добре да се теглят заеми.

„ Кредитът е заем от бъдещите ви приходи. Ако се чувствате уверени, че ще може да плащате вноски - добре, в случай че не - не теглете ”, акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР